lunes, 1 de febrero de 2016

"Les eleccions a Espanya han portat a una situació d'immobilitat dels dos principals partits. El rei, sobre el qual planeja el record de què va fer Alfons XIII no vol precipitar-se ni evidenciar la seva posició."

Bon dia a tothom, avui faré la primera entrada dels curs de 2n de Batxillerat. 

El que vull explicar, es una frase que va dir un periodista que va dir les següents paraules: "Les eleccions a Espanya han portat a una situació d'immobilitat dels dos principals partits. El rei, sobre el qual planeja el record de què va fer Alfons XIII no vol precipitar-se ni evidenciar la seva posició".

Aquesta frase fa referència on Alfons XIII va renunciar i va marxar a l'exili desprès de les eleccions que hi van haver al 1931 on volien proclamar la Segona República Espanyola. El rei va abandonar el tron ja que no volia conflictes entre els espanyols.

El rei Felip VI, actual rei de Espanya, li passa el mateix ja que a les eleccions del 20D cap dels partits va aconseguir majoria absoluta i els dos partits d'esquerres i de dretes són quasibé iguals. Ell no es vol precipitar per a que no passi el mateix que va passar abans i per no crear cap tensió entre els espanyols. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario