martes, 17 de febrero de 2015

Revolució russa de pel·lícula!

Després d'unes llargues activitats sobre la llarga Primera Guerra Mundial, ens ha tocat una activitat una mica més divertida. Al principi quan la professora ens va explicar que ens tocava fer el tema de la Revolució Russa vaig pensar que seria un rotllo, ja que l'any passat aquest tema el vaig aborrir, però em va sorprendre. Primer, ens va fer buscar una mica d'informació sobre aquesta revolució per refrescar el nostre cervell i després ens va dir que ens ficaria una pel·lícula per assolir el tema. Al principi m'imaginava una pel·lícula aborrida, d'aquelles antigues on casi podria ser de blanc i negre i que no s'entenia res, però ens va ficar aquesta:

Aquesta pel·lícula tracta en que hi ha un amo d'una granja que es diu Sr. Jones que es un borraxo i arriba un dia on no els hi dona menjar, i els animals es reunieixen al estable i tots es fiquen a escoltar a un porc molt savi i molt gran que es diu Mayor. Ella els hi diu que es revel·lin, que lluitin pel que volen però que lluitin sense diferències, que siguin tots iguals i seguidament es mor. 
Els animals es revel·len i els porcs ja començen a ser els líders, on Mayor ha dit que vol igualtat, però no fan cas. Llavors hi ha dos porcs que volen el poder, el primer és Napoleón que vol manar a tot i a tothom i després hi ha Bola de Nieve que vol educar als animals i fer un molí de vent per independitzar-se. El que ningú sap es que Napoleón ha criat a una gossos que li serviràn perquè el protegeixin. 
Més tard, Bola de nieve mor, i Napoleón mana. Els altres animals treballen sense parar i els porcs viuen com a reis i sense cap problema. Tots els animals es fiquen a construïr el molí que havia proposat fer Bola de Nieve i els porcs, no mouen ni un pel.
Tot acaba que els porcs porten el control de tot i al final s'acaben comportant com a humans.
Després de veure aquesta pel·lícula vam veure que podia tenir a veure amb la Revolussió Russa ja que era el mateix, però a una granja i amb animals. Cada personatge de la pel·lícula era algú a la vida real, i això ens va fer entrendre aquesta revolució d'una manera més fàcil. Llavors, vam respondre unes peguntes sobre la pel·lícula i comparant amb la vida real per a veure si haviam assolit l'intenció que tenia aquesta activitat. Jo puc opiniar que mirar pel·lícules infantils, així amb animals per entendre un tema així més complicat ho fa més senzill, i puc dir que ho he entés tot millor gràcies d'questa manera.


No hay comentarios:

Publicar un comentario